2011 m. spalio 11 d., antradienis

Geriausi kvepalai moterims

Kvepalai moterims yra bene viena iš svarbiausių tualeto detalių. Prabangių mados prekių gamintojai pradėjo leisti įvairias parfumerijos linijas, kurios skirtos skirtingas asmenybes turinčioms moterims. Visgi šiame straipsnyje aptarsiu tris kvepalų ženklus, kuriuos išskyrė „Harper's Bazaar's“ tinklalapis, kaip tinkamiausius visoms progoms. Kam vargti ir keisti kvepalus kiekvieną kartą paliekant namus, kai galima naudoti vienus tinkančius visoms progoms.
Gucci by Gucci
Gucci įmonė savo veiklą pradėjo 1921 metais, jos įkūrėjui Guccio Gucci atidarius odos dirbinių ir mažų rankinių parduotuvę Florencijoje, Italija. Nuo rankinių ir odos dirbinių gamybos Gucci įmonė nukeliavo ilgą kelią vėliau sukurdama nepakartojamas drabužių, aksesuarų, apavo ir papuošalų suaugusiems, vaikams ir kūdikiams linijas. Aišku Gucci, kaip ir kiekviena kita mados šakos dinozaurė kuria kvepalus moterims ir vyrams. Visgi „Harper‘s Bazar“ apžvalgoje išskiriami kvepalai moterims pavadinimu „Gucci by Gucci“. Šie kvepalai tinkami visoms progoms. Juos dėvinti moteris aplinkinius patrauks subtiliais persikų, guavos, lelijų, muskuso, medaus kvapais. Šie kvepalai taip pat išsiskiria subtiliu įpakavimu, todėl net neįvynioti tinka dovanoti.
„Dior J'adore L'Absolu“
Christina Dior, tai dizaineris, Dior mados namų įkūrėjas, sukūręs kostiumus didžiajam Granvilio karnavalui. Į mados pasaulį šis žmogus įžengė 1930 metais pardavęs eskizus viena mados žurnalų. Prie atidarydamas savo verslą dizaineris dirbo su daug garsių mados pasaulio atstovų ir tik 1946 metasi atidarė savo įmonę. Kaip kvepalų gamintojas Christian išleido gana nemažai puikių aromatų, tarp jų: „Miss Dior“, „Poison and Dolce Vita“. Tačiau šis žmogus gali didžiuotis ir vienu naujausių savo aromatų „Dior J'adore L'Absolu“, kuris pateko į „Harper‘s Bazaar‘s“ geriausiųjų sąrašą. Šie kvepalai primena mums Turkiškosios rožės ir jazminų aromatus.
Diesel Fuel for Life
Diesel hipiškas savipozicionavimas stipriai atsispindi drabužių ir aksesuarų linijose. Ši kompanija yra užvaldžiusi kasdieninių drabužių, krepšių, batų, papuošalų rinkas. „Diesel Fuel for Life“ kvepalai yra tarsi slaptas juodojo serbento, jazminų ir pačulijų ekstraktas skirtas moterims kasdieniniam naudojimui. Šie kvepalai taip pat kaip ir „Gucci by Gucci“ išskiria dailiu įpakavimu tinkančiu iš karto dovanoti.

kvepalai

2 komentarai:

  1. Kam jūs man parodėt.... Dabar eisiu prašyt paskolos, nes neištversiu jei neturėsiu geriausiu Gucci ir Dior! Paskutiniai treji kvepalai buvo Gucci ir tikrai yra verti savo kainos

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aukštakulniai bateliai ir kvepalai yra geriausi moterų draugai. :) Manau, tinkamai pasirinkti kvepalai moteriai suteikia subtilų seksualumą ir žavesį.

    AtsakytiPanaikinti