2011 m. gegužės 11 d., trečiadienis

Versace kvepalų asortimentas

Versace prekiniu ženklu pažymėti drabužiai greitai įsiveržė į mados pasaulio viršūnes. Prieš tai ten buvo tik daugelį metų vystyti prekiniai ženklai. Tas pats nutiko ir su Versace kvepalais. Kokybė ir dėmesys detalėms lėmė, kad Versace kvepalai tapo labai geidžiamais ir gerai žinomais. Tiesa, taip buvo ne visada. Kvepalai yra palyginti naujas Versace kompanijos projektas.
Pirmą kartą Versace kvepalai rinkoje pasirodė prieš 19 metų 1992 metais. Labai greitai Versace kvepalai tapo labai populiarūs. Tai lėmė ne tik gerai žinomas prekinis ženklas. Dauguma specialistų sutinka, kad Versace kvepalai yra gaminami iš pačių kokybiškiausių ingredientų.
Šiandien yra sukurta virš 80 skirtingų Versace kvepalų rūšių. Versace kompanija iš karto buvo numatę pasiimti žymią kvepalų rinkos dalį. Taigi, šiandien galite rasti produktų, kurie atitinka daugelio skirtingų amžiaus grupių ir labai skirtingų žmonių poreikius.
Žinomiausi Versace kvepalai:
Crystal Noir - tai moteriški, gundantys kvepalai. Jie geriausiai tinka išskirtinėms progoms. Jų kvapą galima apibūdinti, kaip santalmedžio ir apelsinų derinį.
Dreamer Cologne - vyriški Versace kvepalai. Žmonės prisidėję prie šių kvepalų kūrimo teigia, kad stengėsi sukurti kvapą, kuris sukelia asociacijas su rytų kultūromis.
Versace Signature - kvepalai, kurie tiks abejoms lytims. Yra sukurti du skirtingi kvapų deriniai: vienas jų skirtas moterims, kitas vyrams.
Šie kvepalai geriausiai tinka vakarui. Idealu jais pasikvėpinti prieš romantišką vakarienę. Moteriškasis šių kvepalų aromatas dvelkia romantika ir paslaptimi. Tuo tarpu vyriškoji šių Versace Signature kvepalų versija yra agresyvesnė. Jūsų ir aplinkinių nosis pajus stiprų aromatą.
Versace Jeans yra visa kategorija skirtingų kvepalų. Parduotuvėse galite pamatyti Baby Rose Jeans, Metal Jeans ir Red Jeans pavadinimų kvepalus. Tai gaivūs ir švelnūs kvepalai, kurie yra skirti jaunoms moterims. Juos tinkamiausia naudoti dieną. Jų kvapas neblaškys aplinkinių. Tiesa, malonus kvapas jų nosis vis tiek užkabins.
Ir tai tik dalis visų Versace kompanijos sukurtų kvepalų. Didelis šio prekinio ženklo kvapų pasirinkimas tik įrodo, kad šiai kompanijai svarbiausia yra įtikti savo pirkėjams. Kiekvienas gali atrasti sau tinkančius Versace kvepalus.

versace kvepalai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą