2011 m. rugsėjo 7 d., trečiadienis

Moteriški kvepalai žiemai

Žiemos sezono kvepalai ir jų kvapas dažniausiai sutapatinamas su šiluma, kuri kontrastuoja su griebiančiu šaltuku. Tradicinių žiemos kvapų gamyboje naudojami muskusas, kedras, saldymedis bei šiltųjų kraštų prieskoniai. Siekiant suteikti aromatams jautrumo, naudojami gėlių ir maisto tonai, tokie kaip rožės, vanilės, medaus, gardejinos. Taigi šiame straipsnyje bus apžvelgti kvepalai moterims labiausiai tinkantys žiemos metu, kuri netrukus mus aplankys.

Gyvenchy „Very Irresistable“

Šis aromatas laikomas vienu elegantiškiausių ir šilčiausių. Užtepus šį ant pulso taškų jo kvapas išlieka iki pat prausimosi. Šie kvepalai moterims tūrėtų patikti dėl stipraus rožių tono, kuris siejamas su moteriškumu. „Verry Iresistable“ tinkamas žiemos sezonui dėl stipraus anyžiaus prieskonio, kuris sumaišytas su penkių rožių rūšių kvapais, kurie prieskonio kvapą tik dar labiau sustiprina.

Christian Diot „J‘adore“

Populiarieji „J‘adore“ tinkami švelnaus kvapo mėgėjoms. Kvepalai moterims patiks dėl gervuogių, mandarinų ir damaskinės slyvos aromato. Taip šio kvapo gamyboje naudojamos afrikinės orchidėjos, rožės bei žibuoklės. Dėvint šį kvapą aplinkiniams atrodys, kad sus savini nešiojatės vasarišką gėlių puokštę, pagardintą šiltųjų kraštų prieskoniais. Svarbu ir tai, kad šis kvapas nėra įkyrus ir gerokai silpnesnis nei pirmiau minėtas.

Gucci „Rush“

Daugiau nei dešimčia metų senesni nei „Verry Irresistable“ ir beveik tiek pat senesni nei „J‘adore“... Pristatyti 1999 metais. „Rush“ priskiriami klasikiniams žiemos kvepalams. Šis kvapas stiprus ir tikrai nesubtilus, tačiau žiemos metu toks agresyvumas gana tinkamas. Aromatas skirtas stiprioms, drąsioms, pasitikinčioms moterims. Kvepalai pagaminti iš paczulijos, gardenijos jazmino, pagardinti vanile.

Marc Jacobs „Lola Velvet“

Kvepalai, kurių pavadinime yra žodis velvetas iš karto asocijuojasi su minkštumu, komfortu, šiluma. Šių sudėtyje pagrindinę sudėties dalį užima muskusas, vanilė, tonka pupelė. Taip pat jaučiamas švelnus rožių, persikų, greipfrutų aromatas prideda seksualumo, tačiau tuo pačiu išlaiko šiuos kvepalus tinkamus dirbant ofise ar parduotuvėje. Šis produktas Marc Jacobs pristatytas 2010 metais.

Štai ir pristačiau pagrindinius mano nuomone tinkamiausius moterišku kvepalus žiemos sezonui, nors tik ką pasitikome rudenį, tačiau ne prošal pradėti ruoštis ir artėjančiai žiemai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą