2011 m. rugsėjo 27 d., antradienis

Ką reikia žinoti apie kvepalus prieš juos perkant?

Kvepalai kuria jūsų įvaizdį. Pagal dėvimą kvapą galima nuspėti kokia jūs esate asmenybė. Kvepalai moterims yra būtinas aksesuaras. Vis dėl to šių pirkimas nėra toks lengvas procesas. Netgi žmonėms, kurie yra įpratę degustuoti kvepalus, kartais sunku nuspėti tikrąjį šiųjų kvapą, kuris nusipirkus staiga pakinta. Taigi šiame straipsnyje pateiksiu keletą taisyklių, kaip turi būti perkami kvepalai.
Geri kvepalai niekada nebūna pigūs. Taigi renkantis šiuos turite būti tikros ar tai tikrai jums skirtas kvapas. Pirmą kartą uostant kvepalus patariama tai daryti dieną. Naktį jūsų uoslė gali būti apgauta, dėl to, kad kūnas persijungia į poilsio režimą ir naktį prislopina visas jusles. Taip pat bandant kvepalus patariama juos papurkšti ir ant odos, nes kvapas taip pat gali pasikeisti.
Nors kvepalai moterims niekada nebuvo pigus pirkinys, kartais parduotuvėse yra įmanoma rasti specialius paketus. Kartais parfumerijos pardavėjai parduoda kvepalus skirtus visam sezonui „vienoje prekėje“. Tai puiki proga įsigyti brangius aromatus už mažesnę kainą.
Trečia, niekada nebandykite dviejų kvapų vienu metu. Mūsų uoslei yra sunku vienu metu atskirti du stiprius kvapus. Taip bandant kvepalus nosis gali susimaišyti ir neatskirti jums tinkančio aromato.
Taip pat patartina prieš išbandant kvepalus, pauostyti kavos pupeles. Aitrus kavos kvapas trumpam užgožia aplinkos kvapus ir pradėjus uostyti parfumeriją atsiskleidžia tikrasis jos kvapas. Be to, reikėtų leisti uoslei pailsėti. Šiai taip pat reikia laiko atsigauti po aitrių kvepalų kvapų. Išbandę vieną aromatą palaukite penketą minučių, galbūt išgerkite kavos, o po to vėl bandykite kitą kvapą.
Kaip minėjau pradžioje, kvepalai atspindi jūsų tapatybę. Šiais laikais atsiradusi plati gamintojų siūlomų kvapų pasiūla ne tik atneša gerus vaisius, tačiau ir apsunkina mums pasirinkimą, juk ne kiekvienas gali sau leisti ištuštinti parfumerijos parduotuvę, o vėliau nepatikusius kvapus tiesiog išmesti. Taigi nusipirkus kvepalus norisi būti tikrai ar nesuklydai. Ankščiau minėti patarimai tikrai padės jums pasirinkti norimą produktą tinkamai.

kvepalai moterims

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą