2011 m. spalio 4 d., antradienis

Kvepalų funkcijos

Kvepalai didelei daliai Lietuvos žmonių vis dar atrodo, kaip niekam nereikalingas pinigų švaistymas. Vis dar vyrauja nuomonė, kad pakanka būti švariam, naudoti dezodorantą ir nešioti švarius rūbus. Tai visiška tiesa, bet kvepalai taip pat yra reikalingi. Šiame straipsnyje papasakosime apie pagrindines kvepalų funkcijas.

kvepalai internetu
Jei norite, kad jus pastebėtų ir prisimintų jums geriausiai gali pagelbėti kvepalai. Smegenų centras, kuris yra atsakingas už žmogaus uoslę yra vienas iš evoliucijos eigoje anksčiausiai susiformavusių. Vėliau evoliucija lėmė, kad uoslė įgavo labai stiprias sąsajas su mūsų atmintimi. Taigi, pasikvėpinęs žmogus įstringa kitų atmintyje. Vienas gerų kvepalų papurškimas gali turėti daugiau įtakos nei ištaiginga šukuosena.
Kai kuriose kultūrose priimta žmones vertinti pagal kvapus. Islamą išpažįstančiose šalyse kvapas nusako žmogaus socialinį statusą. Dažnai žmonės šiose šalyse net su nepažįstamais žmonėmis kalbasi tokiu atstumu, kad jaustų jų kvapą.
Kvapas, kaip muzika, žodžiai išvaizdai yra išraiškos forma. Pasikvėpinę jums tinkamais kvepalais jūs atskleidžiate savo išskirtinę asmenybę. Dėl šios priežasties yra sukurta tiek daug kvepalų rūšių, o dėl to, kad žmonės nori būti panašūs į savo mylimas pasaulio žvaigždes yra kuriami jų vardais vadinami kvepalai.
Kvepalus itin mėgstantys žmonės gali susikurti net savo originalius kvepalus. Internete galima galima rasti svetainių, kurios siūlo tai padaryti virtualiai su specialistų pagalbą. Tiesa norint kvepėti originaliai to daryti nebūtina. Žinote seną pasakymą: „viskas turi savo kainą“? Šiais laikas galioja pasakymas „viskas turi savo kainą internetu“. Visų rūšių ir visų gamintojų kvepalai internetu, kaip ir daugelis kitų prekių, yra laisvai parduodami. Dažnai jų kaina būna mažesnė nei kitų rūšių parduotuvėse.
Galiausiai, kvepalai suteikia pasitikėjimo. Žinodami, kad gerai kvepiate, kad tai traukia ir patinka aplinkiniams tiesiog gerai jausitės. Be to, mokslininkai patvirtina, kad malonūs kvapai skatina malonias emocijas. Taigi, patys jausdami skanų kvapą būsite geresnės nuomonės apie save. Tuo tarpu aplinkiniai užuos tiek kvapą, tiek matys, kad jūs gerai jaučiatės. Viskas paprastai, kaip du kart du.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą