2011 m. spalio 18 d., antradienis

Kaip atskirti originalius kvepalus nuo klastočių?

Kokybiški kvepalai yra brangi prekė. Jų kaina sudaro ne tik pačių elementų ar pakuotės savikaina. Tai meno kūrinys, už kurį atlygi gauna ir pačių kvepalų, jų reklamos kūrėjai ir daugelis kitų specialistų. Tiesa, žmonės dažnai susigundo nusipirkti kvepalus pigiau. Tai padaryti nėra sunku. Daug sunkiau rasti nebrangius ir originalius kvepalus. Perskaitykite kelis patarimus, kurie padės atskirti originalius kvepalus nuo klastočių.
Pirma taisyklė: pirkite kvepalus tik iš patikimų šaltinių. Interneto aukcionuose, įvairiuose turguose ar gatvės prekeivių pateikiamame asortimente kartais būna sunku rasti nors vieną originalių kvepalų buteliuką. Taigi, galimybė nusipirkti originalius kvepalus iš šių šaltinių nėra didelė.
Jei esate beveik tikras, kad kvepalai, kuriuos planuojate čia pat įsigyti yra originalūs, įveskite jų pavadinimą į interneto paiešką. Pasižiūrėkite ar kvepalų buteliuko ir pakuotės išvaizda yra tokia pati.
Jei kyla įtarimų, kad jums siūloma prekė yra neoriginali, paprašykite, kad pardavėjai parodytų prekių originalumą liudijančius dokumentus. Internetinėse parduotuvėse paieškokite atsiliepimų skilties.
Atkreipkite dėmesį į kvepalų kaina. Natūralu, kad interneto parduotuvės neturi išlaikyti kelių darbuotų, neturi mokėti nuomos už patalpas ir dėlto madingi kvepalai internetu dažniausiai yra pigesni. Tiesa, ji gali skirtis keliolika procentų, o ne du ar tris kartus. Tokiu atveju kvepalai kyla įtarimas, kad parduodami produktai neoriginalūs arba pasenę. Kvepalai taip pat turi savo galiojimo laiką.
Kartais pigiau parduodami seniai pagaminti originalūs kvepalai. Dėl įvairių priežasčių kvepalai užsistovi sandėliuose ar vitrinose ilgą laiką. Kitaip nei vynas, bėgant laikui kvepalai praranda savo savybes. Tai gali įvykti per tris ar penkis metus. Tiesa, viskas priklauso nuo laikymo sąlygų ir pačių kvepalų kokybės.
Vienas iš variantų, kodėl pardavėjai internete gali pasiūlyti konkurencingesnę kainą yra skirtinga produktų platinimo strategija skirtingose šalyse. Tiesa, primenu, kad kelis kartus mažesnės kainos originalių kvepalų parduotuvėse yra beveik neįmanomas reiškinys.
Galiausiai, kaina ne visada yra kokybės garantas. Net jei esate pasiruošęs sumokėti už kvepalus aukštą kainą, nepamirškite šių patarimų. Jie padės išvengti apgavysčių.

kvepalai internetu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą