2011 m. spalio 5 d., trečiadienis

Kaip įsigyti kvepalus pigiau?

Vardinėse kvepalų parduotuvėse parduodami kvepalai labai brangūs. Norint sutaupyti jums reikėtų rinktis internetą. Šiais laikais kvepalai pigiau parduodami būtent internetinėse parduotuvėse, taip yra dėl mažesnių sandėliavimo išlaidų. Taigi šiame straipsnyje papasakosiu kaip įsigyti pigesnius kvepalus e. parduotuvėse.

kvepalai pigiau
Nemaža dalis internetinių pardavėjų kvepalus parduoda panašiomis kainomis kaip ir realiose parduotuvėse. Vis dėlto nepasiduokite ir ieškokite specialių nuolaidų, kurios skelbiamos gana dažnai. E. parduotuvių savininkai stipriai konkuruoja tarpusavyje, todėl deklaruodami vieną kainą ir vykdydami akcijas stengiasi apsunkinti konkurentams nuspėti jų kainodaros sistemą. Taip pat kvepalai pigiau parduodami aukcionų ir skelbimų tinklalapiuose, tokiuose kaip ebay.com, amazon.com ir skelbiu.lt. Be to, galite rasti tinklalapių, kuriuose pateikiami kelių internetinių parduotuvių pasiūlymai. Tokiu būdu galite išsirinkti sau tinkamiausią variantą.
Antra, užsiprenumeruokite naujienlaiškius visuose tinklapiuose iš kurių norėtumėte nusipirkti kvepalus. Pardavėjai gana dažnai atsiunčia nuolaidų kuponus, dėl to, kad jūs užsiprenumeruojate naujienas iš jų tinklalapio. Taip pat tokias nuolaidas gaunate įvairių progų metu, gimtadienio, Kalėdų ir panašiai. Rečiau tokių nuolaidų galite tikėtis iš Lietuviškų parduotuvių pardavėjų, nes ne visi gali sau leisti taikyti nuolaidas.
Trečia, užsienio tinklalapiuose galite rasti taip vadinamus „kuponų kodus“, kuriuos panaudoję gausite tam tikrą nuolaidą kvepalams (Coupon Cabin, Retail-Me-Not). Arba galite užsiregistruoti tinklalapiuose, kurie siūlo internetines nuolaidų korteles, per juos atkeliavę į savo e. parduotuvę, taip pat gausite ženklią nuolaidą (Ebates, UPromise, MyPoints).
Ketvirta, norėdami gauti didžiausią nuolaidą sukombinuokite visas nuolaidas. Raskite kvepalus, kurie parduodami su elektroninės parduotuvės nuolaida. Panaudokite internetinę nuolaidų kortelę ir kupono kodą pirkimo metu. Kvepalai, kurie parduodami 50 procentų pigiau, o panaudojus kuponą atpinga dar 20 procentų yra puikus pirkinys, tokių galimybių tikrai negausite įprastoje parfumerijos parduotuvėje.
Taigi, nebijokite ir atverkite interneto platybes, kuriose ne tik kvepalai, bet ir kitos prekės yra gerokai pigesnės. Savaime suprantama nesitikėkite lengvo grobio, kaip ir realiame gyvenime taip ir perkant e. parduotuvėse, norint pagauti tikrą grobį reikia įdėti nemažai pastangų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą