2011 m. rugpjūčio 24 d., trečiadienis

Geriausiai perkami moteriški kvepalai

Kvepalai, kuriais kvėpinatės yra tarsi jūsų parašas, kuris priverčia kitus žmones jus atsiminti. Šiame straipsnyje pateiksiu keletą geriausiai parduodamų kvepalų apžvalgų. Mano straipsnis yra paremtas keletos tyrimų duomenimis ir vartotojų apžvalgomis. Dalis iš čia minimų pavadinimų yra klasikiniai, kiti pakankamai nauji, visgi visi šie yra kvepalai moterims.

Chanel No. 5

Klasika. Turbūt vienintelis žodis tinkantis apibūdinti šį aromatą. Gabriele „Coco“ Chanel šiuos kvepalus išsirinko iš penkių jai pasiūlytų pavyzdžių ir štai taip jie atsidūrė vartotojų rankose. Šiandien šio aromato buteliukas pasaulyje yra parduodamas kas 30 sekundžių. Chanel No. 5 kvepalams būdinga jazminų, ylang-ylang, apelsinų, rožių ir įvairių prieskonių aromatai. Šie kvepalai moterims yra žinomi nuo 1922 metų. Chanel firmos tinklalapyje juos galite įsigyti už 95 dolerius.

Vera Wang

Gardėnija yra pagrindinė „Vera Wang“ kvepalų nata. Tai moteriškas ir lengvas aromatas. Šio ženklo produktas patenka į mano sąrašą, nes yra perkamas visuose žemynuose beveik vienodai. Vartotojai šią prekę pripažįsta kaip tinkamus įvairioms progoms ypač vestuvėms. Kvepalų kaina svyruoja nuo 50 dolerių iki 92.

212 Sexy

Kvepalai moterims, kurios nori būti seksualios. Elle žurnalas pranešė, kad 212 Sexy yra vieni iš trokštamiausių Jungtinėse Amerikos Valstijose. Caroliną Herrerą sukurti šiuos kvepalus įkvėpė Niu Jorko miestas. Aromate išsiskiria gardenijos, bergamočių, rožių kvapai.

Lovely

Pagal Jungtinės Karalystės dienraščio „Daily Mail“, šis aromatas, sukurtas „Seksas ir miestas“ žvaigždės Jessica Parker, patenka į top dešimt visų laikų geriausiai parduodamų kvepalų sąrašą, nors prekyboje pasirodė tik 2005 metais. Šie kvepalai intriguoja, jaučiasi subtilus muskuso kvapas, tačiau jais galite drąsiai kvepintis ir eilinę dieną. „Lovely“ sudedamosios dalys yra levandos, bergamotės, orchidėjos, baltasis gintaras ir kedras. Kvepalus galite įsigyti įdomioje retro stiliaus pakuotėje.

Štai ir visas trumpas, tačiau tikrai paklausus kvepalų sąrašas. Įsigijus bent vieną iš šių kvapų gali būti nedrąsu, juk galite neišsiskirti iš būrio draugių. Antra vertus visi kvapai yra gana brangūs ir kol kas ne visos lietuvaitės sugeba šiuos įsigyti, todėl paskubėkite...


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą