2011 m. lapkričio 8 d., antradienis

Ilgalaikis kvepalų aromatas

Suradote kvepalus, kurie jums puikiai tinka? Jie patinka aplinkiniams? Jie yra parduodami už prieinamą kainą? Nuostabu! Atradus tokiu kvepalus norisi tik vieno dalyko - kuo ilgiau ir sėkmingiau juos naudoti, norisi, kad jais pasipurškus kvapas išliktų, kuo ilgiau, o pačių kvepalų užtektų, kuo ilgesniam laiko tarpui. Jei šie norai jums nesvetimi, šis straipsnis, kaip tik jums. Pateiksime kelis patarimus, kaip galite ilgiau išlaikyti savo kvepalų aromatą.
Pasirinkite kvepalus, kurių didesnė koncentracija. Gamintojai teigia, kad kvepalai, kurių sudėtyje nėra alkoholio turi geresnį ir ilgiau išliekantį kvapą. Pagrindinė priežastis - alkoholis greičiau garuoja. Didžiausią kvapniųjų medžiagų koncentraciją turi „eau de perfum“ užrašu paženklinti kvepalai. Tuo tarpu „eau de toilette“ ir „eau de cologne“ koncentracija yra mažesnė. Pastarieji gali garantuoti kvapą dviem ar trim valandom, kai stipriausieji gali kvepėti net 6 valandas.
Užurškite kvepalus ant pulso taškų. Kvepalai reaguoja į šilumą. Taigi užpurškę kvepalus ant riešų, kaklo ar už ausų galėsite džiaugtis aromatu ilgiau. Taip pat svarbu, kad oda nebūtų sausa. Sausa oda sugeria kvepalus ir neleidžia jiems laisvai sklisti.
Laikykite kvepalus tinkamoje aplinkoje. Beveik ant kiekvieno šiandien parduodamo produkto pakuotės galite rasti taisykles, kur geriausia juos laikyti. Kvepalų savybėms gali pakenkti karštis ir tiesioginė šviesa. Taip pat kvepalai yra subalansuoti išlaikyti savo geriausias savybes 3-5 metus.
Derinkite asmeninės higienos produktų kvapus su savo kvepalais. Tinkamai parinkti kvapai vienas kitą sustiprina. Tuo tarpu nederantys kvapai gali tik sugadinti jūsų įvaizdį.
Užpurkškite kvepalus prieš apsivilkdami rūbus. Taip didesnis kiekis kvepalų pasieks jūsų odą. Ant drabužių patekę kvepalai skleis kvapą daug trumpiau.
Jei norite, kad ilgiau jaustųsi kvapas, pasirinkite stipresnius aromatus. Lengvų aromatų kvepalai greičiau išgaruoja. Tiesa, nepersistenkite, nes per stiprus kvapas aplinkinius gali labai erzinti.
Galiausia, jei norite, kad kvapas išliktų ilgiau, pasiimkite kvepalų buteliuką su savimi ir po kelių valandų pasikvėpinkite iš naujo. Tai galite atlikti vonios kambaryje ar kitoje nedidelėje uždaroje patalpoje.

kvepalai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą