2011 m. lapkričio 2 d., trečiadienis

Jie kuria madą vyrams

Mados pasaulyje svarbiausia yra vardas. Tiesa, žmonės perka ne tik rūbūs. Mes perkame visą kompanijos įvaizdį, perkame visas drabužių dizainerių kūrybines kančias ir perkame visą prekinio ženklo istoriją bei reputaciją. Šiame straipsnyje trumpai papasakosime apie žinomiausius prekinius ženklus, kurie jau ne vieną dešimtmetį kuria kokybiškus rūbus, kvepalus ir kitus aksesuarus vyrams.
Ralph Lauren
Pats patraukliausias ir vienu prabangiausiu laikomas yra Ralph Lauren prekinis ženklas. Jis jau ilgus metus laiko tvirtas pozicijas Jungtinėse Amerikos Valstijose. Pats Ralph Lauren nebaigė jokios dizaino mokyklos, bet 7 dešimtmetyje dirbo Brooks Brothers parduotuvėje pardavėju. Ten jis gavo aprangos prekių realizavimo patirties. Žinoma, tai nebuvo pirmas jo kontaktas su mada. Jis domėjosi mada dar paauglystėje. Šiandien Ralph Lauren prekinio ženklo vertė siekia 11 milijardų dolerių.

kvepalai internetu
Diesel
Pagrindinis Diesel arkliukas - džinsai. Tikriausiai kiekvienas esate matęs reklaminės kampanijos „Be stupid“ šūkiu paženklintų plakatų ar vaizdo klipukų reklamuojančių džinsus ir pabrėžiančių jų seksualumą. Tiesa, šiandien Diesel tai ne tik džinsai. Diesel ženklu puošiami tiek apatiniai rūbai, tiek džinsai, tiek marškiniai, marškinėliai ar net kvepalai.
Calvin Klein
Tai trečiasis pagal savo žinomumą prekinis ženklas. Tai įvairiausi drabužiai, tiek sportiniai, tiek kasdieniai ar klasikiniai, kvepalai ir kiti aksesuarai. Jie gamina viską, ko vyrui gali prireikti. Tiesa, Calvin Klein paženklinti daiktai nėra tokie brangūs, kaip anksčiau minėti. Jie savo populiarumą užsitarnavo tiekdami daugybę kokybiškų ir aukšta kaina nepasižyminčių rūbų į daugeli prekybos centrų visame pasaulyje.
Gucci
Gucci – tai vienas seniausių prekinių ženklų šiame tope. Ši kompanija buvo įkurta 1921 metais ir nuo tada išgyveno tiek pakilimų, tiek nuosmukių. Dar aštuntajame dešimtmetyje Gucci niekam neatrodė toks prabangus ir juo labiau žinomas ženklas. Jo pakilimas prasidėjo nuo 1980 – ųjų. 2010 metais Gucci buvo pripažintas vienu iš geriausiu klasikinių drabužių gamintoju.
 Mados pasaulyje vardas tai ne tik pinigų investuotų į reklamą rezultatas. Vardas sukuriamas kuriant kokybiškus rūbus ir suteikiant gerą aptarnavimą. Tiesa, daugelį prekių galima įsigyti ir pigiau. Kvepalai internetu, drabužiai internetu ir viskas parduodama internetu. Ten galite įsigyti žinomų vardų prekių mažesne kaina.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą