2011 m. birželio 30 d., ketvirtadienis

2010 metų kvepalų top 10

Opapa! Štai jau visas mėnuo kaip prasidėjusi vasara. Alinantys karščiai ir gaivinantys lietūs per šį laiką aplankė Lietuvą. O aš per pastarąjį mėnesį domėjausi apie įvairiausius kvepalų gamintojus ir jų ženklus netikėtai aptikau 2010 metų kvepalų top 10, sudarytą perfumesforwomen.com internetinio tinklalapio.

Pirmoji vieta „Lovely“.

Šiuos Sarah Jessica Parker naudojo filmuodamasi filme „Seksas ir miestas“. Išrinkti geriausiais dėl savo seksualaus, jautraus ir gundančio aromato, kuris pasiektas sumaišius bergamočių, šviežių mandarinų, martinio, orchidėjų ir raudonmedžio kvapus. Jei jūs mėgstate flirtuoti, šis pasirinkimas kaip tik. Be to, šiuos kvepalus lydi prieinama kaina.

Antroji vieta „Armani Code Pour Femme“

Geriausiai parduodami 2010 metų kvepalai. Šiek tiek brangesni nei „Lovely“, „Armani Code Pour Femme“ ilgai pasilieka atmintyje. Šie kvepalai parduodami dailiame buteliuke, kuris užpildytas imbiero, apelsino, saldymedžio ir medaus ekstraktais. Šis aromatas tinkama dovana Jūsų mamai ar sesei.

Trečioji vieta „Armani Diamonds“

Armani kvepalai nebūtų pažymėti Amani ženklu jei neužimtų ir trečiosios vietos. Šių šūkis „Deimantai yra amžini” ir iš tiesų, jų kvapas išlieka amžiams.

Ketvirtoji vieta „Calvin Klein Euphoria“

Šis aromatas yra Calvin Klein perliukas. Labai universalūs kvepalai pritaikomi visoms progoms, tačiau išlaikantys prabangos jausmą.

Penktoji vieta „Calvin Klein Eternity“

Dar vienas Calvin Klein aromatas. Jis skirtas subrendusioms damoms. Nuostabiai suderintas delikatus vaisių ir stiprus laukinių gelių kvapas.

Šeštoji vieta „Fuel for Life“

„Fuel for Life“, tai Diesel firmos produktas. Išpilstytas į dailius buteliukus. Kvepalai tikrai stipraus kvapo gali būti nuostabia dovana Šventų Kalėdų proga moteriai, kuriai yra apie 20.

Septintoji vieta „Vera Wang Flower Princess“

Simpatiškame širdelės formos rožiniame buteliuke, slypi švelnus vaisių ir gėlių aromatas skirtas jaunai damai.

Aštuntoji vieta „Elle“

Elle kvepalai, sukurti Yves St. Laurent, puiki dovana gerai draugei.

Devintoji vieta „Opium Perfume“

Dar vienas Yves St. Laurent produktas. Beje išleistas 1977 metais vis dar patenka į geriausių metų kvepalų topus.

Dešimtoji vieta „Kenzo Flower“

Dešimtoji, bet ne blogiausia vieta. Šių kvepalų tėvynė Japonija. Tai gryno stipraus aromato kvapas paliekantis stipraus žmogaus įvaizdį, kurį sunku pamiršti.

Gerai pagalvojus kol toks dešimtukas dar nesudarytas 2011 metams, praeitų metų kvepalai vis dar madingi, taigi skubėkite įsigyti.

Pagal: www.perfumesforwomens.com reitingus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą