2011 m. birželio 8 d., trečiadienis

Versace veidai

Visi žino Versace prekinį ženkla. Versace kvepalai ir Versace drabužiai yra vieni populiariausių ir labiausiai vertinimų tiek stilių išmanančių moterų, tiek vyrų tarpe. Vienas geriausių šios kompanijos žingsių buvo pasikviesti į savo reklamas pramogų pasaulio žvaigždes. Šitaip apie šios kompanijos gaminių kokybę sužinojo dar platesnis žmonių ratas.
2003 metais Versace naujuoju veidu tapo žinoma dainininkė Christina Aguilera. Tuo metu 22 metų dainininkė labai džiaugėsi šia galimybe. Jai mados pasaulio užkulisuose viskas buvo nauja ir neregėta. Vaidinimas reklamoje buvo ypatinga patirtis.
Nepaslaptis, kad Christina visada buvo Versace produktų gerbėja. Tuo tarpu Versace vadovė Donatella teigė, kad per Christinos pasirodymus visada sulaikydavo kvapą. Ji žavėjosi Aguileros sugebėjimu šokti ir dainuoti.
2004 metais Versace reklamoje nusifilmavo pati pop scenos karalienė Madonna. Ji tuo metu gavo daugiau nei 10 milijonų dolerių honorarą ir kitų ne piniginių dovanėlių. Viena iš jų – dvejus metus gauti Versace rūbus nemokamai. Atrodo sandoris buvo labai naudingas abiejoms pusėms.

versace kvepalai
2005-aisiais Versace reklamų veidu buvo Demi Moore. Buvo spėjama, kad Versace kompanija labai aiškiai nutaikė šią reklamos kompaniją į vyresnio amžiaus žmones. Jų auditorija yra 40 ir vyresni žmonės. Tuo tarpu pati Donatella Versace, šios kompanijos vadovė, yra pasakiusi, kad Demi Moore dabar yra dar gražesnė, nei tada, kai buvo jaunesnė. Jai tuo metu buvo virš 40.
2006 metais Holivudo žvaigždė Halle Berry taip pat pasirodė Versace reklamoje. Ji pristate daugelį Versace produktų. Tarp jų buvo Versace kvepalai, drabužiai ir kiti daiktai. Tai buvo šiai aktoriai labai sėkmingi metai. Ji ne tik pasirodė šio pasaulio prekinio ženklo reklamoje, bet ir vaidino X- Men’ų filme.
Tai tik kelios stambaus kalibro žvaigždės, kurios nusifilmavo Versace reklamose. Versace buvo kompanija, kuri mados pasaulį suliejo su pramogų pasauliu. Ši kompanija pirmoji pakvietė muzikos ir kino žvaigždes nusifilmuoti jų reklamose ir šitaip greitai įžengė į mados pasaulio olimpą. Daugelis kitų žinomiausių mados pasaulio prekinių ženklų veikė daug daugiau metų. Kai kurių istorija siekia net kelis šimtus metų atgal.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą