2011 m. birželio 29 d., trečiadienis

Šventiniai kvepalai

Prieš kiekvieną didesnę šventę moteris stengiasi atrodyti, kuo geriau. Daug laiko skiriama suknelės paieškai, aksesuarų įsigyjimui ir jų suderinimui ar net šukuosenos darymui. Tiesa, dažnai pamirštamas vienas svarbiausių moteriškumo akcentų – kvepalai. Būtent kvepalai moterims turi būti vienas svarbiausių ir daugiausia dėmesio prieš didžiąsias šventes sulaukiančių dalykų. Sužinokite, kokius kvepalus pasirinkti prieš kiekvieną iš šių švenčių.

Gimtadienio proga pasirink kvepalus, kurie geriausiai atspindi tave. Gimtadienis - tai ypatinga proga, kai tu esi dėmesio centre. Taigi, leisk sau pasikvėpinti geriausiais ir mėgstamiausiais kvepalais. Tiesa, neužmiršk, kad kvepalai turi nebyliai tarti tavo vardą, todėl verčiau rinktis išskirtinius aromatus, o ne tai, kas tuo metu yra populiaru. Jūsų kvepalai svečiams ilgai įsimins, kaip antrasis jūsų vardas. Pasistenkinte, kad jie paliktų tikrai gerą įspūdį.

Vestuvių proga rinkitės kvepalus labai atsargiai. Kvapas, kurį jausite visos šios ypatingos šventės metu, giliai įsirėš į jūsų pasąmonę. Geriausia, kad tai būtų šventiniai kvepalai, kuriuos naudosite pirmą kartą ir vėliau išdrįsite išsitraukti tik per ne ką mažesnę reikšmę turinčias šventes. Tik nepamirškite, kad per ilgus metus šie kvepalai gali prarasti savo savybes.

Sakoma, kaip sutiksi Naujuosius Metus, taip ir praleisi visus likusius. Nors tai tik prietaras, kuriuo tikėti ar ne galime pasirinkti kiekvienas, šia proga galime būti puošnesni, o kvepalai moterims yra svarbi detalė. Jei Naujuosius Metus ruošiatės sutikti dideliame vakarėlyje rinkitės ryškius, gilių kvapų ir paslaptingus aromatus. 

Kalėdos puiki proga išbandyti kai ką naujo. Galbūt tuos kvepalus, kuriuos radote po Kalėdų eglute? Jei vis dėlto kvepalus įsigysite pati, rinkitės jaukumo jausmą sukeliančius kvapus. Jie puikiai derės prie šeimos šventės atmosferos. 

Motinos diena ir Velykos – tai didžiausios pavasario šventės. Taigi, pavasarį geriausia rinktis gaivius, kaip pavasariškas vėjas kvapus. Taip pat Motinos diena yra puiki proga nebyliai paprašyti artimųjų naųjų kvepalų. 

Mokyklos ar universiteto pabaigimo proga rinkitės lengvus ir saldžius aromatus. Tai leis jums išsiskirti iš minios ir puikiai atspindės puikią šios didžios šventės nuotaiką.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą