2011 m. liepos 29 d., penktadienis

Kaip internete kvepalus įsigyti pigiau?

Kvepalai yra prabangos prekė mėgstama daugelio žmonių. Šios prekės asortimentas labai platus, galite įsigyti įvairiausių kvapų, aromatų bei įvairiausių gamintojų produkciją. Kvepalų pirkimas yra kur kas paprastesnis internetineje erdvėje, su sąlyga, kad jūs žinote kokį konkretų produktą norite pirkti. Internetiniuose tinklalapiuose galite rasti begalę elektroninių parduotuvių pristatančių ir parduodančių kvepalus gerokai pigiau nei įprasti tiekėjai. Be to, Jums nereikia keliauti į parduotuvę ir gaišti laiko klausantis kaip konsultantas mėgina jums parduoti kvepalus kurie jums nepatinka. Taigi toliau išvardinsiu penkias pagrindines taisykles, kaip internete kvepalus įsigyti pigiau.

Iš pradžių nusistatykite savo biudžeto ribas, kiek galite sau leisti išleisti perkant kvepalus. Taip pat reikėtų žinoti, kokio konkretaus kvapo ar gamintojo prekės jūs norite. Deja, kol kas technologijų pasaulis nėra tiek išvystytas, kad būtų įmanoma išbandyti kvepalus internetu.

Stenkitės išvengti gamintojų tinklalapių, nes jie paprastai pardavinėja produkciją gerokai brangiau nei mažmeninės elektroninės parduotuvės. Beje užsienio portaluose galite rasti ir taip vadinamų kvepalų išparduotuvių (discount stores).

Lietuvoje galite patikrinti tokias elektronines parduotuves: kvepalaiinternetu.lt ar kvepalucentras.lt. Ieškodami užsienio tinklalapiuose būkite atsargūs ir patikrinkite parduotuvių patikimumą.

Niekada nepirkite kvepalų iš pirmos pasitaikiusios parduotuvės, palyginkite bent penkių tinklalapių siūlomas kainas. Toks palyginimas dažniausiai užtikrins sėkmę ir jūs įsigysite pigiausiai siūlomus ir mėgstamus kvepalus.

Galiausiai stenkitės kvepalus pirkti po didžiųjų švenčių, per kurias aktyviai dovanojamos dovanos. Tokios šventės galėtų būti Šv. Kalėdos ir Naujieji metai arba mamos diena, moters diena. Paprastai po švenčių produkcija parduodama dar su didesnėmis nuolaidomis nei prieš jas. Prekybininkai siekia išparduoti likusią produkciją.

Kvepalai pigiau parduodami ne tik internete. Įvairiausių pasiūlymų galite rasti ir išparduotuvėse, vis dėlto atsiradus šiam naujam prekybos kanalui jūs galite sutaupyti ne tik pinigus, bet ir savo laiką. Be toks pirkimo būdas yra ir „žalesnis“. Tarkim keliaujant iki parduotuvės naudojate transportą, kuris kenkia gamtai. Taigi įsigiję savo mėgstamą produktą internete būsite ne tik turtingesnė, bet ir žalesnė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą